Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger bara som det är, svarar du på min fråga

Min närvaro i dig, underbara du
Är inte allomfattande, nej, nej
Den är och kommer att vara
Inte allomfattande, inte än




Fri vers av Horace
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-09 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace