Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

analys

Jag önskar att jag kunde komma tillbaka
ligga på din soffa och berätta min dröm
inte att du kan rädda mig
inget kan räddas
naturen är cirkulär och förgänglig
livet likaså
i min dröm kom vi till en kyrka utan kyrkokropp
det fanns endast grund där kyrkan innan låg
vi befann oss på helig mark
jag hoppades på hans inre styrka
han hoppades på Gud

Jag önskar att det fanns en väg tillbaka
att ligga där och hitta en till väg
utforska, lära sig, kunna och härska
men det inre är som en giftig orm
vrider sig bort och attackerar med dödlig stöt
ett tryggt rum har låsta dörrar
öppna för mig så jag kan berätta
det jag höll tyst om
jag önskar att jag kunde komma tillbaka
och inte se dig i ögonen igen




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-08 10:07



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Hm! Spännande, med oförutsägbar avslutning.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP