Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruvtanka

livet ett steg till
innanför lövridåer
stråskålar med ägg

ivrigt varningskvittrande
mjukt smygande kattassar




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-08 10:34



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Caution!
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg