Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarlämnad





Glad-pack är ett
sätt att vara en
återhållsam vara

För att någonting
Hygieniskt förvara

Men att sedan för
-svara och ta hand
om all den plast som
blivit över

Låter väl sig knappast
göras. ..?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-08 11:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den återvinnes eller bränns upp i värmeverk, åtminstone i sverige, efter det att den skyddat våra matrester så att de är goda att äta dagen efter.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP