Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeter som tänker konflikter

 

Jag Naji!

 

Som varit medlem på poeter.se sen 2006 juni

Som har raderat drygt tvåtusen av mina gamla texter

Som har nuvarande drygt tvåtusen nya texter

Som har min egen bilder/teckningar, illustrationer

 

Har!

Söker!

Letar!

 

Aldrig efter någon konflikt med någon poet på poeter.se

 

Svart, vit, gul hudfärg etc.

Bög/homo, trans etc

Lesbian/hora

 

Demokrat

Kommunist

Islamist osv

 

Poeter som pratar konflikter , aldrig poeter

Poeter som krigar för den ideologi de tror på, aldrig poesi

Poeter som dödar för de religion de tror på, aldrig poesi

 

Ibland!

Får jag otrevliga kommentar för mina tankar

För den jag är

 

Jag!

Naji!

aldrig skapar eller vill bli/vara en del av någon konflikt

 

Jag skriver, pratar, publicerar, fakta etc

Den jag varit med ur mitt liv erfarenheter

Poesi och inget annat än POESI/LYRIK!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2021-06-08 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP