Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leende med Jesus


Böjd av livet


Böjd av livet, men levande
Tårögd av smärta, men leende,
Gapskratt dessemellan, men tårar rinner,
Många eländen har kantat vägen, men fri i Anden.

Du Jesus som burit mig ända hit,
På dina starka armar har jag vilat.
Du Jesus som burit mig och vakat över mig

Böjd av livet, i smärta, men leende,
Jag älskar dig Jesus, du som frälst mig från ondo.
Jag kan se, jag kan leva, för dig.

Dikt och bild ©Maria





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-08 11:53



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Hej Koloristen! TACK så hjärtligt, det är vad som finns i mitt hjärta, bruten men leende av livet som jag äslakr o Jesus som bär mig. Tack! /Maria
2021-06-08

  Koloristen
Helt underbar text!
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet