Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MODERNA MÄN - tanka

Lediga pappor

filtar, matsäck på stranden

småbarn tultar runt

plaskar i vattenbrynet

med röda saftmustascher

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-06-08 17:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En positiv utveckling av mansrollen till nytta och glädje för barnen. Fin bild du målar upp!
2021-06-09

  Öknens Ros VIP
En vanlig företeelse numera, pappaledighet bara av godo för både barn och föräldrar.
2021-06-09

  ULJO
Så såg det inte ut för 100 år sedan. Då var det kvinnor på stranden
2021-06-09

  Feliaxel VIP
Fint beskrivet om dessa män
2021-06-08

  Kajan VIP
Lättsam glädje här, låter fint!
2021-06-08

  Niliboy
Ja, vi är för goa också de som tultar omkring!
2021-06-08

  Sparvögat VIP
Dagens moderna män är fantastiska…
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP