Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medan jag spekulerade i smörpaketet som blev 51,95 samma smör som jag köpte för 7 dagar på 29 skr. och 22 SEK till city gros.solros oleja är också en brist vara i Stockholm. och övrigt olja.


Jätteoperationen ”Trojan Shield” /OTF Greenlight”.

Global crackdown on organised crime after high-tech U.S.-Australia sting | Reuters

Jätteoperationen ”Trojan Shield” /OTF Greenlight”. I 16 länder har samarbetat: Sverige, Australien, Danmark, Estland, Finland, Kanada, Litauen, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Skottland, Storbritannien, Tyskland, Ungern, USA och Österrike. Vad ska man säga då om Rumänien eller Italien , tar de kungar eller bara baroner?

Drogbeslag i huvudstaden. En man kastade en heroinryggsäck mot fönstret och föll precis bredvid polisen

   06-06-2021 13:15 -A.G.

 

DIOKT

Bukarests polis gjorde ett stort drogbeslag på tisdag. En av de misstänkta försökte bli av med drogerna genom att kasta dem ut genom fönstret, men de hamnade för polisens fötter.

 

 

Specifikt konfiskerades 1,2 kg heroin och nästan 6 kg cannabis enligt de åtgärder som vidtagits av DIICOT-åklagare.

 

Således utförde DIICOT-åklagare och DCCO- och BCCO-tjänstemän från Bukarest 7 husgenomsökningar, varefter tre personer arresterades. Två av dem handlade heroin och kokain i sektor 5.

 

När polisen kom för sökningen kastade en av de misstänkta heroin på lägenhetsfönstret i en ryggsäck och föll för polisens fötter, enligt vissa källor.

 

Den tredje misstänkta sålde cannabis köpt från Spanien.

Verkligen har varit det så hemlig fram till tisdagen i Sverige?  igår när ringde riks signalerna kl. 15 en krympling dam åldrig som handlade på ICA sade de stämmer inte,  det är fel det ska ringas på måndag,  ringde ingen varna langarna på hemmet.

  • Det är måndag idag svarade vi;



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-06-08 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP