Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finns vi?


Genomskinligt


Genomskinlig tjej
Genomskinlig mig
Genomskinlig värld
Genomskinligt hav

Sådan nytta
Som det genomskinliga sökte
Låtsades inte mer
För dold smärta
En brud med vågor
Kan så bedömas
Eländigt fel
Fruktansvärt misstagen

Genomskinlig händelse
Genomskinligt sned
Genomskinlig stolthet
Genomskinlig tragedi

När de vände sig
Toppade en snabb
Trumma deras fötter
Ingen kunde tala
För vad de såg
En syn att se
Genomskinligt

Genomskinligt piller
Genomskinligt får
Genomskinlig vilja
Genomskinlig gråt

Honungsdaggets ögonlock
En belägring med tom blick
Du viskar: Är jag verklig?
Sedan gick du

Genomskinlig ära
Genomskinlig tro
Genomskinlig oro
Genomskinlig flykt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-08 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen