Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE UNIVERSAL BRAIN

Att hjärnan vet mer än vi är medvetna
om är de medvetna medvetna om,
där inte ens hälften av hjärnans ca :100
miljarder nervceller utnyttjas,
eftersom människans hjärna kidnappas
av staten på ett tidigt stadie där den
programmeras in i en norminriktad
anpassning i samhällets konstruerade
kontrollmodell där var och ens intell-
igens är styrd medan myndigheter
avläser dina tankar.

Tänk vad lite människan vet om sin
hjärnas möjligheter och kapacitet där
ett oändligt universum med otaliga
planeters gåtfullhet bara väntar på ett
besök av just dig, så ta på dig tänkar-
mössan och spänn fast säkerhetsbältet
res och gör vad du vill det är bara du
själv som har nyckeln till din hjärnas
outforskade inre.



~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-06-08 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP