Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tige om verkligheten -tagen gisslan hos regelverken


med poesins frizons-röst och hängbjörkens gröna talan




igår
underbara tid
bars jag av klippan
precis
vid vattenranden

blundade
och såg igen
uppåt
in i hängbjörkevärlden
vindens vändande

svep
av de gröna
bladens hängen
hudlös
skön förvåning

känslan
när björken
svepte om mig
draperade mig
med sig själv

det lindrande gröna
vind-vände-vaggade
undan
regelverkens
gamla hugg och slag

ur min livs levande
livserfarenhet








Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-08 17:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En härlig dikt med tillika härlig rytm, mycket levande är den och så fin att läsa!
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP