Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Sommar i stan

Solen skiner från klarblå himmel och jag mår som en prins
Genom solglasögon spanar jag oskyggt in alla sköna kvinns
Det spretar och bultar i mina avklippta jeans
Ja, lusten faller på
Det är sommar, sommar, sommar, sommar
Solsken, gott vin och vindar som smeker
Solsken, gott vin och vindar som smeker

Jag bänkar mig vid en oas och tar en djup klunk vin
Lyssnar till fågelsången då jag nås av en doft utav jasmin
Jag vrider på huvet och ser en flicka så grann och fin
Och lusten faller på
Det är sommar, sommar, sommar, sommar
Solsken, gott vin och vindar som smeker
Solsken, gott vin och vindar som smeker

Hon ler och slår sig ner bredvid mig

Hon tittar mig i ögonen och jag blir som besatt
Hennes läppar söker mina och hormonerna får fnatt
Vi rullar in bland buskarna och hon spinner som en katt
Ja, lusten faller på
Det är sommar, sommar, sommar, sommar
Solsken, gott vin och vindar som smeker
Solsken, gott vin och vindar som smeker

Det är sommar i stan
Det är sommar i stan
Det är sommar i stan

 




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-06-13 17:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=YnNOtexEH9Q

2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP