Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din hand cirklar än

tusen dagar av snö

och pulsen värmde och följde oss i minsta detalj
gröpte ur oss
våra telefoner
irriterade gamla minneskort
nya ådror föll från våra munnar
och viskningar höjde blicken
från haven, jordsprickor och eld

dina tramp vid skogskyrkogården, övergick i ett mjukt crescendo, fångades av inåtvända ögon

i tusen dagar
förband vi oss sen älskling
en vattensänka
min ros
din heta hand cirklar än
din heta hand

din hand runt min vad
likt ett skyddande blad
















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-09 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP