Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


877.*DEN* är inte ensam...

i horisonten
drunknar stönar
OCEAN

*DEN* är
inte ensam

moln blandades
med vågor

HIMLENS KUPOL
och JORD
allt i ett

har

slagit sig
ned
på botten

ögon vandrar
i evig sömn

molnfritt
på djupet

O!MY LORD!

###
sjuka suckar av
LUFT VATTEN JORDEN
lämnar spår av blod...
###

...This baby-bird really
needs...to go away...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-09 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP