Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånade ett foto från pixabay.com


Efter regn kommer solsken


Efter regn kommer solsken

Idag är det ett välkomnat regn som kommer ner,
det dallrar av den kvava luften som himlen ger.

Kan knappt andas så vattnet vill jag ha,
kan springa runt och "låtsas" att det är ett spa.

Njuter av detta som en skön kvinna,
tar en trisslott som jag gärna vill vinna.

Myser i mjugg och blundar med dem blå,
sedan ska jag ge mig iväg till kliniken och få, ,

Presenten jag väntat på.
Visst är det enklare än så ,
att jag slipper feber få.

Sen kan jag ge mig iväg på en tur,
slippa och sitta i en bur.

Nej, så lätt är det inte alls,
man kan lätt bli lurad i en vals.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-09 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP