Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Godmorgon!

Godmorgon !!

Jisses va trött man är , , pust och stön,
vill bara lägga mig och linda täcket omkring mig ,
så skön.

Kaffet droppar ner i kannan ,
snart får jag en kopp och det känns bättre i "pannan".

Njut alla ni som kan och har lust ,
njuter av en bok med en herres behagliga röst .

Nu , äntligen är kaffet klart ,
så underbart !!!

Ut och njut alla ,
Ta en kopp kaffe med fralla.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-09 07:58



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ja, så gott! Kaffe och fralla får det bli :-)
2021-06-11

  ULJO
Härligt

Ta en kopp kaffe med fralla
2021-06-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP