Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTNAR

När man tystnar,
hörs fågelsången bättre.
Det är i pausen det händer,
det som annars drunknar i oljuden.

De tysta snöflingans frasande
mot ögonfransarna,
meningen mellan raderna,
jaget bakom ljudorden.

Musiken och poesin
är tystnadens kulturer,
konsten att hålla käften,
modet att låta bli.

Gud låter livet låta
och behåller tystnaden
för sig själv
i evighetens otid.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-09 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP