Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In Eclipse

We darken
next to you,
who sparkle
with radiance
and pour
that glimmer
that goes
straight from the core
still unspoiled,
still unsheathed
are your weapons.
I humble,
boldness emits
from inside,
dark is your eye,
golden your ore.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-09 18:17



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Du i relation till något högre
du beundrar. Men enbart inombords.
Jag undrar vem som kan väcka
så mycket skam och ödmjuk beundran
att du i jämförelse bleknar.

Intressant text och ödmjuk.
2021-06-11

    ej medlem längre
who sparkle
with radiance
and pour
that glimmer

... jag såg blått glitter på marken idag, jättefint på trottoaren, en vattenpöl men på låtsas och kvar, i solen. radiance sparkle poured glimmer.
2021-06-10

  AiA Maria den fria



böjer jag mig
sluter ögonen
och ler än mer



Tack!
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP