Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är den forbenade sommaren här!

Vågar mig inte ut

gör nåt åt hettan

och klimatet!

Längtar redan

vintern!

Först en kylig

höst!

Sen Lucia och

den kära tomten!

Kom drag i mitt

bröst!

Svinkallt!




Fri vers av Niliboy
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-09 20:57



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Kul skrivet! Sommarens hetta kan vara tärande:-( Själv älskar jag alla årstider, även snö och kyla:-)
2021-06-14

    ej medlem längre
Just idag håller jag med Dej - det är nästan 40 grader hett på min balkong! Vart tog hösten vägen?
2021-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Många älskar solen den fina
för andra är den bara en pina.
2021-06-11

  Fjellhuldra VIP
Våren är ljus och fin med kvittrande fåglar.Inte för kall eller varm.
2021-06-11

  Kajan VIP
Humoristisk och överraskande text om en längtan till höstens friska svalka och vintervinden, modigt !
2021-06-10

    Ohemulen VIP
Är det för varmt på dan kan man ta en promenad på natten istället. Ljuvligt svalt och tyst och ändå ljust...
2021-06-09

  Sparvögat VIP
På sommaren är det för varmt och på vintern är det för kallt…
Men härligt är väl ändå vårens ljus
2021-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy