Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfrida

Med blick av kattguld.
Jag såg mig i dig då visste jag.
Du var den rätta.
Det jag inte kan förklara.
Endast stjärnorna ger oss svaret.
Jag kände samhörighet direkt.
Min älskade Alfrida.
Alfrida min älskade.
Svart och vit.
Say no more.
Hennes och min kroppsstorlek.
Kände systerskap på en gång.
Wow.
Kan inte fatta att du äntligen kom till oss.
The star.
The queen.
The model.
Men framförallt.
Hon är hon.
Jag älskar varje framsteg hon gör
på dessa få dagar.
Om jag vunnit pris på chokladhjulet.
Om jag vunnit massa pengar på triss.
Om jag vunnit på bingolotto.
Hade inte spelat någon roll.
För jag hoppas hon tar oss till sitt hjärta,
Såsom vi har henne i våra hjärtan.
Det hade varit högsta priset.
Känslan när hon låter sig klappas.
Hon blundar.
Jag är överlycklig.
När allt känns rätt.
Måste vara när det känns så här.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-06-09 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP