Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas sken

Tänk att
Ett solljus
Väcker så många minnen
Detta sommarsken
Kvällstid
Öppnar
Minnenas bok
Det finns tyngd
Kraft
I boken
Känslorna
Fyller bröstet
En klump
Sväljs ner
En klump
Av livets
Gångna år
Frågar mitt inre ofta
Varför reser du
Till dåtid
Mer än
Framtid
Tystnad
Bara
Hjärtat som slår




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-06-09 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP