Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhägring

Blankstilla hägrar havet
som en blåskimrande sinnebild
ur grekisk filosofi.

Två segel leviterar
över den drömska horisonten
av overklighet
och spegelklar förvrängning.

Sinnena går inte att lita på
framför denna poetiska målning.

Havet talar stilla.
Hennes språk rymmer en sanning
djupare än sidenblänk.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-09 23:02



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Hmm... spegelklar förvrängning. Visst, en illusion måste inte vara grumlig!
2021-06-12

  Briza media
Djupsinnigt och vackert! Tack för bilderna!
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP