Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din puls

Dina pulsslag snabbare än jag hinner räkna
Hamrar in ett budskap bara mitt hjärta förnimmer
Som ett kodat meddelande
Vars mottagare endast kärleken förmå förstå

De är betydligt lugnare nu – men skarpare
Och för var gång dina slår dubbelt
Så upphör mina för en stund




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-09 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken".
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular