Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skådat men aldrig nedtecknat eller återberättat


En arkeologs tysta minne



Naken reste hon sig ur nässlorna med en blick
mer förnärmad än generad, hårt stirrande
omkring sig som hade han klivit in med skor på

nånstans privat, högst oväntat



Orden tröt medan bläcket hann torka, hela
saken gick förlorad men han var nöjd ändå

-bara han såg det, ingen annan var där,
Han dog med bilden av minnet för sig själv







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP