Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det stora tillslaget av kriminella över världen denna veckan.


Mafia bust

No more criminals
No more drugs
Free clean streets
No more dangers

We are
We are
The public
We are
We are
The public
The public place

Easy moneys gone
Trick and trade is left
Pimps and thugs
Be gone

We are
We are
The public
We are
We are
The public
The public place




Fri vers av Veritas Virtus
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-09 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veritas Virtus