Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fjärilsmorgon

Ur nattens garn
gör sig morgonen fri

Såsom puppan lämnar
skalet

och fladdrar
flyhänt ut mot ljuset




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-10 08:29



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Gillar ordet "flyhänt" - det låter så yrvaket:-)
2021-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Summerflue, eller vad det är den heter på danska.
Definitivt en sommarsymbol.
2021-06-11

  ULJO
............ och lever bara ett kort tag. Men så viktig för mångfalden
2021-06-10

  Sparvögat VIP
Såå vackert…
2021-06-10

  Öknens Ros VIP
Sköna poetiska ord.
2021-06-10

  Kungskobran VIP
Som ljusets drottning
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP