Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


************ VILDa ************

 

 

Ord

 

i flykt

förgör

tynger

 

upplyftande

kraftfull

frihet

 

autentiskt

glädjerikt

lyfter

 

otämjd

vild

fri

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-06-10 10:16



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Påpekanden kväver spontanitet
Uppmuntran suger tag i, lyfter
upp egen initiativkraft

2021-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2021-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
ord i flykt förgör
ord i frihet lyfter

"otämjd
vild
fri"

fint!
2021-06-10

  ULJO
otämjd
vild
fri
Härligt ordval
2021-06-10

  Koloristen
Sol-Ord.
2021-06-10

  Öknens Ros VIP
Fri såsom fågeln lyfter vi våra sinnen.
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria