Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omställnings rotation uti Roslagens famn


Sadelmakaren var
tvungen
Sadla om byta yrke

På sluttampen av
sitt verksamma liv


Odla vinbärsbuskar
för bär till försäljning

Röka fångad fisk, men
Industri fartygen hade
Ju tagit bort det mesta

Och starta en biodling
med båtuthyrning vid
sidan om

Det hankade sig fram
På något vis. Men hur
mycket lyckligare det
kändes att leva

Ett glesbygds liv
trots
knaper inkomst

Och så hade han ju även
blommande Gukusko

Att skåda gratis bakom
husknuten med svans
-viftande hunden Tilly
Ändå!




Prosa av Sefarge VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-10 11:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man får glädjas åt det man har så länge man har tak över huvudet och mat för dagen
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP