Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Möttes av djävulens trogna

 

Jag!

Flydde!

Och lämnade allt bakom mig

 

Min historia

Min barndom

Mina minnen

 

Sönder!

Slagen!

Krossat!

 

Bruten i min dröm

Bruten i min själ

Bruten i mitt hjärta

 

Sökte skydd!

Sökte fred!

Sökte ett nytt liv i labyrinten!

 

Möttes av djävulens trogna

Möttes av lögnarnas tvång tro

Möttes av tvånghjärntvätt

 

Utvisat!

Utvisat!

Utvisat!

 

Igen av västvärlden och hatat för min, jude/ kristentro!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2021-06-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP