Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slå sig

på en bänk i solen
alldeles nära
sitter en version av dig
som redan varit igenom all oro
lugnt leendes
tittar åt ditt håll
och väntar på att du ska slå dig ner




Fri vers av textuellt
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-10 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

textuellt