Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsång

När näktergalen sjunger sin ensamma sång
och månen börjar sin färd på himlen,
när stjärnorna tänds en efter en
och den milda nattbrisen drar fram mellan träden,
då världen ligger tyst och allting sover,
sitter jag vaken och sjungen min egen nattsång.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-10 14:15



Bookmark and Share


  Trädskugga
hälsa min kompis viktor det är han som plinkar gitarr långt borta :)
2021-06-11

    ej medlem längre
Stämningsfullt!
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija