Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "The artificial normal"


NÄR GUD ERSATTES AV EN ANDROID ROBOT

När moralpolisens sexparanoia
drabbar någon och blir tagen
på sängen gäller det ha kalla
kalsonger så han inte dör på
sin post som en ståndaktig sex-
akrobat.

Den befriande känslan av upp-
levelsens inlevelse när naturens
mest instinktiva begär sig till-
kännager av lustfylld extas lär
vara lika åtråvärd och eftertrak-
tad som guldet vad som väcka
mången avund hos de psykotiskt
frustrerade vars moraliska sex-
paranoia tror sig om att besegra
naturen och bli onaturliga.

Dessa tillhör dem som äter och
dricker men aldrig pissar och
skiter för det gör Gud åt dom.

Sedan den artificiella världen
ersatt allt som är naturligt och
androida robotar tagit över,
försvann moralpolisens sex-
paranoja och med den allting,
som var meningen med livet,
för de heligt outtömliga könens
lust och de omättliga magarnas
hunger.


~




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2021-06-10 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP