Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Daggkåpan

Ett pärlband på dina hydrofoba blad
bildar ett mönster från nattens dagg
Dina droppar glittrar i morgonsolen
snart är de ett minne blott
men bara för en enda dag
för nästa morgon får jag njuta av dig igen
när jag går ut och hämtar tidningen




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-10 19:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivit om en växt som är vackrast på morgonen.
Foto förstärker textens innehåll.
2021-06-11

  Öknens Ros VIP
Silverdroppes bärare den är
Morgondaggen i sitt blad bär
2021-06-11

  Feliaxel VIP
Denna vackra
2021-06-11

  ULJO
Fin och märklig växt.
2021-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
så fint om daggkåpan med sin nu börjar en ny dag-droppe
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP