Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MJUKARE GRUNDTON

Det måste finnas rum

för en mjukare grundton

Det måste finnas utrymme

för eftertänksamhet

Det måste finnas tid

för försoning och värme

för det vi en gång kallade

för solidaritet

 

LARZ GUSTAFSSON 10/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-06-10 19:36



Bookmark and Share


  wiria77
dina rader
mycket bra
tänkvärda
2021-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP