Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det enda goda värvet

I försommarnattens dofter finns upplysningen; där finns det enda goda värvet,
jag säger dig: det enda.
Att känna doften av liljekonvaljen innan du ser den
och att plocka en
som bara är till dig.




Fri vers (Fri form) av Maria Gibson
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-10 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gibson
Maria Gibson