Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De resta / Petrichor

De resta,
genom mossan,
under regnet,
pulserar stilla.
Jag sträcker ut min tunga för att smaka på
den mörka tunga luften som omger dem.
De resta svarar inte.
Luften fortsätter att åderlåta dem
och jag fortsätter att slicka i mig.
De resta
fyller tyst världen.




Fri vers (Fri form) av Maria Gibson
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-10 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gibson
Maria Gibson