Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfonso dansar

knäppta händer vilar
svartnade

ansiktet flygande;
ett löv i vinden, bort

mot hörnet hennes
beskuggat

Alfonso dansar
långsamt
till vännens luta
innerligt

rör sig på djupet
av själahav

vajande; ögonen
nattens ljus

mumlande ”Maria, ditt namn”
mot henne som lyser
i dunklet




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2021-06-10 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP