Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

I mörker finns alltid hopp

Glädjen strålar

Skrattet vill bara ut

Bubblar

Brusar härligt

Befriande

ger

kroppen

energi

Sparar på ingenting

Lev ut

Dagen blir ljus

Ler mot

Alla  som går förbi




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-11 08:40



Bookmark and Share


  Niliboy
Härligt, visst är det!?
2021-06-11

  Sparvögat VIP
Så fint du finner ljus i mörkret…
2021-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP