Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälligheter?


Det omaka paret möttes
Beslöt sig för att baka en
Kaka.Men kunde sen inte
bestämma NÄR den skulle
ätas upp. De skiljdes från
varandra och kakan den
möglade bort. ..




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-11 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP