Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Att tappert knapra sig fram genom tillvaron?)


Skillnader.



Den som knappt har en
knapp kvar att leva för.

Eller den som knappt
har en knapp kvar att
leva av.

Giv oss vårt Dagliga bröd
Med vår andliga spis. ..

Kanske måste man alltid
tjäna någon och något
syfte här i livet? Att få
ta emot och ge

Om det ock blevo något över.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-11 12:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Intressant och tänkvärd dikt, med spännande ordvändningar.
2021-06-11

  Kajan VIP
En klurig text, som får mig att läsa om, noga; de små nyansernas poesi med en intressant fråga.
2021-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP