Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelt upp igen!

Ord väldigt nära förtära!
Och vid matdags det mest prekära...
Lätt hitta det där
förr mycket vanligt här...
Då var "spisa" det populära...

Och spisa skivor med en vän
det hände, ja om och om igen...
Men vem kom då på
"spisa" för detta då...
Den frågan hänger kvar i mig än...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-11 15:25



Bookmark and Share


  ULJO
Ordsnitseri på högsta nivå
2021-06-13

    ADI Nehlin
Fyndig som vanligt! Tyckte om.
2021-06-12

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och funderad över, på ängar betar djur gräs och klöver, det tillhör bara som vanligheten, medan människan är en del av verkligheten, av den sortens natur som verkligheten int behöver.
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt