Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMEDENS MARIANNE

Smedens Marianne

en flicka som försvann

Vi kände till varann

Hon blixtrade och brann

Men jag var bara grabb

och ännu inte man

I minnet finns en bild

av Smedens Marianne

 

LARZ GUSTAFSSON  11/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-06-11 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP