Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstande grödor

Granskogsfamn håller

regnkittlade moln i band

Grödorna törstar




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-11 21:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ovanligt, men positivt överraskande grepp som regnmolnen hamnat i.
Men grödorna får inte understöd
av det livgivande vattnet.

2021-06-12

  Susen VIP
En vacker haiku 'regnkittlande moln'.
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP