Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Dubbelt upp igen! Av Ewa-Britt Nilson. Ett sting i tummen är den svenska titeln på en engelsk deckare. Men en sticka i lillfingret är väl inte mycket att hänga upp sig på.


Kommentar på en text (2339) rimmade ord




Texten är läst och funderad över
på ängar betar djur gräs och klöver
det tillhör bara som vanligheten
medan människan är en del av verkligheten
av den sortens natur som verkligheten int behöver.





(Texten har legat i utkast
sedan 12/6 2021)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-17 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP