Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT

Överallt, vartän jag går,

varje stund det mig bistår.

Hjärtat som så troget slår.

Klarar allt trots alla sår,

vårt förbund alltid består.

Till hjärtat bara kärlek når.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-12 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP