Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÄLST



Skäms aldrig för den du är.
Förstå att du är älskad här,
som ett barn dig Jesus bär.

Ty hans kärlek är större än
någon du har haft på känn,
på jorden till en hjärtevän.

Hans kärlek är villkorslös...
Fylld av hopp och generös.
Den på jorden är chanslös.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-12 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP