Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är tiden flerhövdad hydra

Vaknade imorse full av bilder av dig
Som mara hade du ridit mig inatt
Av dig som verklig i drömmen
Består en lust att öda tiden




Fri vers av Horace
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-12 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace