Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland båthus och prång..

Bland båthus och prång
hörs måsars skri
och anas en doft av tång

Där syns också någon
som släntrar förbi

En som känns igen på sin gång

Det är inga snabba steg han tar
på sin drömlika promenad

Där han går bland minnen av
båtar och hav

En minnesrik strapats
är vår drömmares vandring

Där mellan gränder och båthus
med doft av hav
Ska han ännu minnas
en tid som var

Men som nu gått honom förbi

Ändå känner han sig nästan glad
När han släntrar kring i vår
lilla stad

Där han kan ana doften av tång
och höra måsars skri

Det är där han kan känna sig fri!







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-06-12 09:27



Bookmark and Share


  ULJO
En bit av livets underbara på pränt
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP