Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är…


En vacker
dikt och tanke
är kärleken

Hållfast
bär den
sitt ax på strå

utan att knäckas

Kärleken är…




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP