Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inräknas såsom Tröskel #36


Klättrar Kropp på Klippor

 

 

Kliver hårt på klippor

 

Klättrar mjukt på klippor

 

Kattlik ko på klippor

 

Kul kontrast av klippor

 

Knekt tar kort på klippor

 

Kastar sol på klippor

 

Skuggar skärmen klippor

 

Klär sig tjej bland klippor

 

Killen älskar klippor

 

Kropp blir kåt på klippor

 

Klappar hand mot klippor

 

Kritstreck står på klippor

 

Kallas de för klippor

 

Klint är knappast klippor

 

Krälar djur längs klippor

 

Kryllar folk på klippor

 

Krokas fisk från klippor

 

Kokar mat på klippor

 

Kryddor spills på klippor

 

Klirrar skål mot klippor

 

Kluckar hav mot klippor

 

Kramas par på klippor

 

Knäpper upp på klippor

 

Läppar smakar klippor

 

Knullar mitt bland klippor

 

Kommer snart mer klippor

 

Kämpar storm mot klippor

 

Klöser sand ur klippor

 

Kvinnors mjuka klippor

 

Krossar kung av klippor

 

Snäckskal pryder klippor

 

Klänger kvar vid klippor

 

Klarar kanske klippor

 

Kantas liv av klippor

 

Kramp i stela klippor

 

Klipper gräs från klippor

 

Kaos av kala klippor

 

Kallnar heta klippor

 

Cool korall blir klippor

 

Klingar dämpat klippor

 

Kråkor sjunger klippor

 

Klampar clowner klippor

 

Klantar oss på klippor

 

Klar kollaps på klippor

 

Kosmos kräks upp klippor

 

Kärnan gjord av klippor

 

Knallar bort på klippor

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-12 20:20



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Underbar beskrivning, tackar, av hur raderna tar spänstig sats och//men landar snabbt på precis samma fenomen....! Mjo i bästa fall förnyas//förmeras historien här - även om betraktaren kanske är samma.
2021-06-14

  100apor
En rasande takt på dessa västkustklippor - i sann TTT-anda! Varje rad är en ny satsning och landar som efter ett skutt på samma klippor med nya historier.

Titeln förde initialt mina tankar till äventyraren Göran Kropp vilket jag fann lite läskigt.
2021-06-14

  lodjuret/seglare VIP
Fin bild, påminner om Saltkråkan, som flaxar så gärna i skärgårdens vik'ar e. Spännande text, måste bara bokmärkas, tokmärkas, märkas, upp märk sam mas...
2021-06-12

  Nanna X
Titeln är lite skrämmande, är det bara kroppen som klättrar och lämnar själen bakom sig? Slutet efter alla ordlekande turer känns iaf handfast och tryggt, och fotot är så vackert.
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP